kaspersky

Wszystko co jest związane z komputerami i techniką.
Regulamin forum
Za wykorzystanie przez osoby trzecie danych kontaktowych, takich jak adresy pocztowe, numery telefonu i faksu oraz adresy e-mailowe podane przez użytkownika na tej stronie, odpowiada użytkownik je podający
peas488
Przyjaciel Domu
Przyjaciel Domu
Posty: 78
Rejestracja: 24 lut 2009, 13:35
Gadu: 0
Lokalizacja: Huttwil

kaspersky

Post autor: peas488 » 13 gru 2017, 21:22

Kupilam go w Niemczech.mam problem z zainstalowaniem .Moze moglby mi ktos pomoc?
Ostatnio zmieniony 13 gru 2017, 21:24 przez peas488, łącznie zmieniany 1 raz.

peas488
Przyjaciel Domu
Przyjaciel Domu
Posty: 78
Rejestracja: 24 lut 2009, 13:35
Gadu: 0
Lokalizacja: Huttwil

Re: kaspersky

Post autor: peas488 » 13 gru 2017, 21:23

Kupilam w Niemczech.problem w tym ze nie moge go zainstalowac .Moze ktos podpowie dlaczego?

Awatar użytkownika
godzilla
Swojak
Swojak
Posty: 24984
Rejestracja: 23 sie 2005, 11:52
Gadu: 0
Lokalizacja: AG

Re: kaspersky

Post autor: godzilla » 14 gru 2017, 08:17

a co konkretnie kupilas kaspersky'ego?
moze podaj co jest na pudelku napisane...
kaspersky internet security?
kaspersky total security?
kaspersky antivirus?
upgrade czy pelna wersja?
dostalac z plyta CD czy tylko broszurke z wydrukowanym kluczem?
na jeden komputer czy na piec?

na jakim komputerze chcesz to zainstalowac?
jaka wersja - windows, mac czy moze linux?
system, wersja 32 czy 64bit?

peas488
Przyjaciel Domu
Przyjaciel Domu
Posty: 78
Rejestracja: 24 lut 2009, 13:35
Gadu: 0
Lokalizacja: Huttwil

Re: kaspersky

Post autor: peas488 » 14 gru 2017, 17:14

Tj kaspersky internet security ,broszura z kluczem,pelna wersja,
Instalacja na windows7 ,32 bit.
Zawsze kupowalam w niemczech i nie bylo problemu

Awatar użytkownika
godzilla
Swojak
Swojak
Posty: 24984
Rejestracja: 23 sie 2005, 11:52
Gadu: 0
Lokalizacja: AG

Re: kaspersky

Post autor: godzilla » 15 gru 2017, 08:06

sciagnij sobie stad program instalacyjny, zarejestruj kluczem, ktory masz i powinno zadzialac...
https://support.kaspersky.com/de/kis2018
przedtem jednak bym wyczyscil kompa z pozostalosci wczesniejszych wersji. prawdopodobnie jakies resztki starej wersji blokuja instalacje nowej....
tutaj mozesz sciagnac narzedzie do totalnej deinstalacji produktow kaspersky'ego
https://support.kaspersky.com/de/common ... 464#block1

a tak miedzy nami jak juz mialas wczesniej pelna wersje to sie kupuje nastepna wersje UPGRADE... jest tansza...
w Szwajcarii w firmie digitec.ch

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości